Radanović hoće tri boda iz Zvornika

G.S.
Radanović hoće tri boda iz Zvornika

ZVORNIK, FOČA - U premijernom susretu drugog kola Prve fudbalske lige Republike Srpske danas od 17.30 časova na Gradskom stadionu u Zvorniku snage će odmjeriti Drina i Sutjeska.

U novu sezonu obje ekipe su ušle sa dobrim rezultatima. Zvorničani su kao gosti osvojili bod u Derventi protiv Tekstilca, dok su Fočaci na svom terenu savladali prnjavorski Ljubić.

- Želimo da ovjerimo taj startni bod iz Dervente, ali biće veoma teško. Sutjeska je u prošloj sezoni pružala odlične partije, a i u novu je ušla odlično, tako da su u ovom susretu u opticaju sva tri znaka. Što se nas tiče, igrački smo slabiji nego prošle sezone, jer nismo doveli adekvatna pojačanja, dok je Sutjeska sigurno bar na istom nivou kao ranije, ali i mnogo uigranija - naglasio je šef stručnog štaba i predsjednik Drine Miodrag Jevtić.

Kormilar Sutjeske Miljan Radanović želi da njegova ekipa nastavi sa dobrim igrama i da na gostovanju u Zvorniku ovjeri startnu pobjedu osvajanjem nova tri boda.

- I u ovom utakmici ići ćemo na pobjedu, ali do nje sigurno nećemo lako doći. Drina u svojim redovima ima nekoliko jako iskusnih i provjerenih fudbalera, koji sigurno znaju donijeti prevagu u ovakvim susretima. Toga smo svjesni i vjerujem da će se to vidjeti i na terenu. U prošloj sezoni bili smo u samom vrhu tabele, na kraju smo bili peti i vjerujem da i u ovoj imamo ekipu za gornji dio tabele. Prvenstvo će sa 18 klubova sigurno biti još zanimljivije i učinićemo sve da budemo što bolje plasirani - rekao je Radanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana