Premijer liga BiH: Borac lako sa Olimpikom

D. J.
Premijer liga BiH: Borac lako sa Olimpikom

BANjALUKA - Fudbaleri Borca nastavili su seriju dobrih rezultata pošto su u 25. kolu Premijer lige BiH lako savladali Olimpik sa 3:0.

Zahvaljujući četvrtom vezanom prvenstvenom trijumfu, Banjalučani su se vratili na drugo mjesto.

Uvodni minuti prvog dijela protekli su u rastrzanoj igri u kojoj nijedan tim nije uspio da nametne svoj ritam. Pa ipak, kako je vrijeme odmicalo, domaćin je sve više i više stezao obruč oko gola “vukova”, nerijetko prijeteći dalekometnim šutevima.

Nakon jednog takvog pokušaja Almedina Ziljkića “crveno-plavi” su izborili korner koji je izveo Goran Zakarić a u gol pretvorio Đorđe Ćosić.

Pošto je poveo, Borac je “umrtvio” igru, tempo je opao, a u završnim minutama prvog poluvremena gosti su imali više od igre. No, rezultat se nije mijenjao.

Već u uvodnim minutima nastavka Borac je krenuo agresivno. Prvo je Elvis Muhanović pogodio stativu, da bi Dejan Meleg nedugo zatim zatresao mrežu za 2:0. Tačku na i stavio je Dejan Uzelac u sudijskoj nadoknadi.

Prethodno je Krupa došla do zlata vrijednog boda u borbi za opstanak, pošto je remizirala sa Širokim na “Pecari”, 2:2. Radnik je sinoć glatko poražen na gostovanju kod Zrinjskog (0:3).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana