Poznati finalisti Kupa Srpske za rukometaše: Sloga na megdan Borcu

Dušan Repija
Poznati finalisti Kupa Srpske za rukometaše: Sloga na megdan Borcu

Rukometaši Sloge pobijedili su u drugom polufinalu Slaviju 30:26 i igraće protiv Borac m:tela u ovogodišnjem finalu Kupa Republike Srpske, dok su ranije Banjalučani dobili Leotar sa 25:20.

Sudar ova dva stara rivala na rasporedu je sutra (nedjelja) u novoj dvorani JUSRC „Slavija“ u Istočnom Sarajevu sa početkom od 17 časova i kojeg možete pratiti uživo putem fejsbuk stranice Rukometnog saveza Republike Srpske.

Tim iz Doboja je u večerašnjem drugom polufinalu zasluženo slavio protiv popularnih „sokolova“.

Poslije prvih 30 minuta igre aktuelni osvajači Kupa Srpske su na svom kontu imali „plus pet“, 17:12 i već tada se mogao naslutiti pobjednik u ovom okršaju.

Nije se mnogo toga promijenilo u nastavku ovog polufinala u kojem je domaći tim imao podršku sa tribina, ali im to nije pomoglo, jer su gosti stigli do vrijednog trijumfa (30:26).

Najefikasniji u pobjedničkom sastavu bili su Vladan Đurđević i Dušan Miličević koji su postigli po sedam golova, a u poraženoj ekipi Igor Beribaka dao je 10 pogodaka.

Prije sutrašnjeg finala biće održana sjednica Upravnog odbora Rukometnog saveza Republike Srpske, i to sa početkom od 12 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana