Potpisan ugovor o saradnji FK “Vojvodina” i Škole fudbala “Feniks”

Agencije
Potpisan ugovor o saradnji FK “Vojvodina” i Škole fudbala “Feniks”

Bijeljina - Fudbalski klub “Vojvodina” iz Novog Sada i Škola fudbala Akademije sporta “Feniks” iz bijeljinskog naselja Dvorovi potpisali su ugovor o tehničko - poslovnoj saradnji, prenose agencije.

Sinoćnjem potpisivanju ugovora prethodile su utakmice novosadskih i dvorovljanskih “pjetlića” i “pretpionira”.

Osnivač Škole fudbala iz Dvorova Goran Cvjetinović izrazio je zadovoljstvo potpisivanjem ovog ugovora, navodeći da je FK “Vojvodina” već donirala opremu mladim fudbalerima “Feniksa”, od kojih će najtalentovaniji imati mogućnost da nastave da treniraju u ovom novosadskom klubu.

Cvjetinović je rekao da će FK “Vojvodina”, osim u opremi, pružati pomoć “Feniksu” i u finansiranju i organizaciji turnira, dodajući da je u planu i organizovanje kampa za djecu.

- Cilj nam je da djecu sklonimo sa ulice, da ih naučimo zdravim životnim navikama, odnosu prema obavezama i da razvijamo takmičarski duh - istakao je Cvjetinović.

Koordinator Škole fudbala “Vojvodina” Slobodan Grabovica potvrdio je da će FK “Vojvodina pomagati Školu fudbala “Feniks” iz Dvorova u svakom pogledu, te da je mladim fudbalerima otvorena mogućnost da napreduju.

On je istakao da je ova saradnja već dala rezultate, navodeći da je mladi fudbaler iz Dvorova Dobrica Tegeltija uključen u rad omladinske škole FK “Vojvodine”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana