Potpisan sponzorski ugovor između kompanije „m:tel“ i KK Igokea

GS
Potpisan sponzorski ugovor između kompanije „m:tel“ i KK Igokea

BANjALUKA - Rukovodstva kompanije „m:tel“ i najuspješnijeg košarkaškog kluba iz BiH i Republike Srpske Igokea potpisala su danas u Banjaluci sponzorski ugovor vrijedan 600.000 KM godišnje, koji će ovom sportskom kolektivu obezbijediti stabilnost kako bi mogao da nastavi sa uspjesima u domaćim, regionalnim i evropskim takmičenjima.

Kompanija „m:tel“ će i naredne tri godine biti generalni sponzor Igokee. Generalni direktor kompanije „m:tel“ Jelena Trivan rekla je na konferenciji za novinare da ova firma tradicionalno podržava sport u Srpskoj, BiH i regionu, te da će potpisivanje ugovora donijeti obostranu korist.

-„Igokea“ će dobiti vrijednu i potrebnu finansijsku podršku da nastupa u regionalnim i evropskih takmičenjima i postiže dobre rezultate. „M:tel“  će promovisati klub koji je u svojoj oblasti najbolji i u svojim redovima ima najboljeg igrača ABA lige Dalibora Ilića - naglasila je Trivanova.

Generalni menadžer Igokee Igor Dodik zahvalio je predstavnicima „m:tela“ za ugovor koji pokazuje da ova kompanija prepoznaje sportske vrijednosti tog kluba, te njegovu želju za razvojem, stabilnošću, uspjesima i pobjedama.

-Potpisana trogodišnja saradnja, podrška i partnerstvo, koji će, vjerujem, biti i duži, daće nam stabilnost da možemo da se fokusiramo na više ciljeve i ulaganja u mlade talente. Ugovor predviđa 600.000 KM godišnje, što će nam mnogo značiti u predstojećem periodu - rekao je Dodik.

On je podsjetio da „m:tel“  ne pomaže samo ovdašnji sport, već i nauku i kulturu, te učestvuje u brojnim humanitarnim akcijama.

Dodik je najavio da će na predstojeći meč Igokee i beogradskog Partizana u ABA ligi, koji se igra u subotu, 4. decembra, u Laktašima, biti besplatan ulaz za djecu.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana