Podjelom pehara završen turnir u tekvondou u Zvorniku

Srna
Podjelom pehara završen turnir u tekvondou u Zvorniku

ZVORNIK - Podjelom pehara i medalja, večaras je u zvorničkom Rekreativno-sportskom centru završen treći međunarodni turnir u tekvondou “Grand pri Zvornik”, na kome je nastupilo oko 400 takmičara iz 11 zemalja.

Na tekvondo turniru učestvovali su sportisti iz Grčke, Sjeverne Makedonije, Bugarske, Rumunije, Mađarske, Češke, Hrvatske, Italije, Austrije, Srbije i BiH.

Predsjednik Tekvondo kluba “Srpski soko” Zvornik Duško Kusmuk rekao je novinarima da je zadovoljan odzivom takmičara na ovom turniru, pogotovo nakon velike pauze koju je prouzrokovala pandemija virusa korona.

“Nastupili su takmičari iz 36 klubova uzrasta od kadeta do seniora, odnosno izuzetni takmičari zemalja učesnica”, rekao je Kusmuk, osjenivši da je turnir protekao u fer i odličnim borbama.

Zamjenik gradonačelnika Zvornika Bojan Ivanović pozdravio je učesnike turnira i naglasio da je ova manifestacija jedna od najboljih sportskih promocija grada Zvornika.

“Internacionalna takmičenja pomažu u promociji grada, ne samo u ovom već i u drugim sportovima”, rekao je Ivanović i naglasio da Gradska uprava podržava ove i slične manifestacije.

Ističući da će tako biti i u narednom periodu, Ivanović je rekao da grad Zvornik izdvaja znatna sredstva za rad sportskih klubova, a da je Tekvondo klub “Srpski soko” jedan od njih.

U pauzi završnih tekvondo borbi članovi Plesnog studija iz Zvornika izveli su nekoliko plesnih tačaka.

Organizator takmičenja je Tekvondo klub “Srpski soko”, a pokrovitelj Grad Zvornik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana