Odbornik Mirošljević uručio sportska kolica KKI "Vrbas"

Srna
Odbornik Mirošljević uručio sportska kolica KKI "Vrbas"

BANjALUKA - Košarkaški klub invalida /KKI/ "Vrbas" Banjaluka danas je obilježio 18 godina rada i postojanja, te im je odbornik u Skupštini grada Vlado Mirošljević uručio nova sportska kolica.

"Puno mi je srce što sam mogao da pomognem i što sam dio ovog trofejnog sportskog kolektiva. Od predsjednika Kluba Marinka Umičevića saznao sam da su im neophodna nova kolica, te sam bez razmišljao odlučio da ih kupim. Moram da kažem da je sve brzo završeno uz pomoć mog nećaka iz Austrije Tibora Vidovića", rekao je Mirošljević.

On je poručio da će se i dalje zalagati da imaju veću podršku kako od gradskih vlasti, tako i od Vlade, saopšteno je iz KKI "Vrbas".

Predsjednik kluba Marinko Umičević rekao je da im Mirošljević u nekoliko navrata i novčano pomogao, te je zahvalio za nova sportska kolica, jer se zna da koštaju deset hiljada KM.

"Drago nam je što imamo ovakvog prijatelja", rekao je Umičević, koji je i sam pomagao klub.

Kapiten Košarkaškog kluba invalida "Vrbas" Igor Ignjatović zahvalio je doktoru Vladi Mirošljeviću u svoje i u ime saigrača.

On je podsjetio na dosadašnje sjajne rezultate, kako u Srpskoj, BiH, regionu i širom Evrope, te obećao da će i dalje ponosom pronositi slavu Banjaluke i Republike Srpske i osvajati trofeje.

U znak zahvalnosti za ovu vrijednu donaciju Biljana Nedić, član KKI "Vrbas", uručila je zahvalnice Mirošljeviću i Vidoviću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana