Obradović: Igokea dominirala, preokret uz pomoć navijača

Tanjug
Foto: www.aba-liga.com

LAKTAŠI - Igokea je odigrala izvanrednu utakmicu i da je dobila to bi bilo potpuno zasluženo, ali to je sport. Dali su sve od sebe, dominirali na utakmici, ali dešavaju se i ovakvi preokreti, a dogodio se zahvaljujući energiji koju smo dobili sa tribina, rekao je trener košarkaša Partizana Željko Obradović poslije pobjede u Laktašima (70:68).

-Zahvaljujući našim navijačima, podigli su ekipu koja se borila. Nismo igrali pametno, odbrambeno da, ali napadački ponovo loše. To je ono o čemu pričamo i na čemu radimo na treninzima. Neverovatan je podatak da smo ubacili četiri šuta za tri poena u poslednjoj četvrtini, a pre toga dva od 20. Naravno, kada šutiraš za tri poena i kada se ubaci, dobije se totalno drugačija utakmica. Čestitam još jednom Igokei i želim im puno sreće. Ne mogu da se ne zahvalim i navijačima. Ovo je nešto jedinstveno, podigli su tim i ovo je njihova pobeda - izjavio je Obradović na konferenciji za medije.

Na konstataciju novinara da je ekipa pokazala karakter istopivši minus od 14 poena, Obradović je rekao "uvijek se tako kaže kada se okrene rezultat".

-Izgledalo je da je to tako, kada smo se bacali po parketu i borili, ali bilo je i gluposti u tim trenucima. Ali kada se tim bori, sve to nekako drugačije izgleda. Energiju smo dobili sa tribina, igrači su dali sve što su mogli da daju i napravili smo neverovatan preokret. Žao mi je Igokee koja je igrala dobro. Sport je takav, nepredvidiv -  zaključio je Obradović.


 

Borac bolji od Mladosti
Borac bolji od Mladosti
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana