Novograđanima vjetar u leđa od opštinskih vlasti

D. P.
Novograđanima vjetar u leđa od opštinskih vlasti

NOVI GRAD - Čelnici Fudbalskog kluba Sloboda iz Novog Grada dobili su punu podršku opštinskih struktura za takmičenje u Prvoj ligi Republike Srpske, zaključeno je na sastanku prvog čovjeka Novog Grada Miroslava Drljače i predsjednika najstarijeg kluba u Srpskoj Mladena Bosančića.

Tim sa "Mlakvi" aplicirao je za učešće u eliti Srpske, a jedan od presudnih faktora pri odluci o popunjavanju lige biće i saradnja, odnosno podrška opštinskih vlasti. Od dolaska Bosančića na čelo kluba mnogo toga je pokrenuto sa mrtve tačke, pa su "crveni" na putu da se vrate tamo gdje im je mjesto.

- Zahvalan sam Drljači i našoj opštini što su stali iza ovog projekta. Takođe hvala i čelnicima Fudbalskog saveza Republike Srpske na povjerenju koje ima u Slobodu i ovo što radi aktuelna uprava. Mi smo u ovih šest mjeseci uradili veliki posao, a dosta toga je još pred nama. Sa velikim entuzijazmom smo se uhvatili u koštac sa svim problemima i nastavljamo s radom - rekao je Bosančić.

Klub će u ovoj godini obilježiti 110 godina postojanja, a u narednim danima u posjetu Slobodi trebali bi doći i predstavnici Fudbalskog saveza Republike Srpske na čelu sa predsjednikom Vicom Zeljkovićem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana