Novo pismo iz Zvijezda 09 na adresu FS BiH

S. K.
Novo pismo iz Zvijezda 09 na adresu FS BiH

BIJELjINA - Prvi čovjek Zvijezde 09 Boris Stanišić poslao je još jedno otvoreno pismo predsjedniku FS BiH Elvedinu Begiću u kojem tvrdi da ga je odluka da se tim iz etno-sela Stanišići preseli u niži rang koštala 1,1 milion KM.

- Mnogi me pitaju šta želim da postignem ovim pismima, a ja im kažem da želim da se vratimo u Premijer ligu. To nam je krajnji cilj. To je poenta ove prepiske, a očigledno je da se u savezu do sada nisu susretali sa ovakvim problemima, kao ni sa ovako ozbiljnim protivnikom. To što su oni na sudu dobili Željezničara je nešto sasvim drugo, pa oni sada misle da mogu sve - rekao je Stanišić za “Glas Srpske”.

Sukob na relaciji Stanišić - Begić traje već duže, Begiću je već upućeno nekoliko poruka, a na posljednje pismo nije bilo odgovora. Iz Bijeljine ujedno najavljuju da će istrajati u borbi da dokažu kako im je nepravedno oduzeta šansa da izbore opstanak.

- Zašto ste vašom odlukom uz podršku vašeg Izvršnog odbora meni nanijeli direktnu štetu od 1,1 milion KM? Zašto se ponižava moje ulaganje bez prava na odbranu? Šta treba da uradimo za minimum poštovanja? Objasnite nam “kućni red”, kako funkcioniše i koja su pravila za fudbal u BiH - naveo je Stanišić, između ostalog, u pismu, rekavši da nije jedini koji ne razumije odluke saveza.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana