Novi premijerligaš želi dvojac iz Borca: Marković i Bosančić na meti Rudara

S. K.
Novi premijerligaš želi dvojac iz Borca: Marković i Bosančić na meti Rudara

PRIJEDOR - Ne odustajemo od pokušaja da u Prijedor dovedemo Bojana Markovića i Dejana Bosančića koji, istina, idu sa Borcem na pripreme, ali sam siguran da bi u dresu Rudara eksplodirali, rekao je predsjednik Rudar Prijedora Darko Milunović.

Prema njegovim riječima, dok ekipa vrijedno trenira pod nadzorom novog šefa stručnog štaba Nikice Milenkovića, uprava kluba radi na angažmanu nekoliko kvalitetnih pojačanja.

- U pregovorima smo sa zadnjim veznim Olimpika Nebojšom Gavrićem, a želja nam je da u svoje redove vratimo i Ljubišu Pecelja, lijevog beka, koji je bio naš igrač kada smo prije pet godina igrali Premijer ligu. Uz njih, na spisku želja je i dvojac iz Krupe Ajdin Redžić i Jovan Vladimir Pavlović koji bi za nas predstavljali vrijedna pojačanja. Naravno, tu nije kraj, sigurno je da ćemo nastojati da u što skorijem roku zaokružimo tim sa kojim bi ušli u povratničku sezonu Premijer lige - naglasio je Milunović, uz napomenu da sa ekipom trenira i nekoliko fudbalera koji će u ovom dijelu priprema pokušati da se nametnu stručnom štabu. 

Kada su u pitanju odlasci Rudar Prijedor još nije niko napustio, ali će odlazaka u svakom slučaju biti.

- Od fudbalera koji su iznijeli teret sezone nije niko otišao, ali je sigurno da sa nekoliko igrača nećemo produžiti ugovore, a to će zavisiti od toga ko će nas pojačati – pojasnio je Milunović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana