Nikola Ćetković junak Željezničara ST u meču sa Rudar Prijedorom: Remi podstrek za nastavak sezone

Siniša Kotaraš
Nikola Ćetković junak Željezničara ST u meču sa Rudar Prijedorom: Remi podstrek za nastavak sezone

BANjALUKA - Najveći favorit za osvajanje prvog mjesta i plasman u Premijer ligu Rudar Prijedor već na startu novog šampionata Republike Srpske morao je da se zadovolji samo jednim bodom.

Na gostovanju kod Željezničara u Banjaluci, izabranici Borisa Savića odigrali su tek 0:0, a nije im pomoglo ni to što su kompletno drugo poluvrijeme imali igrača više na terenu, nakon isključenja Stefana Kršića. I ne samo to, jedan od najiskusnijih Bojan Burazor propustio je da u 82. minutu realizuje jedanaesterac, tačnije mladi Nikola Ćetković sjajnom intervencijom zaustavio je njegov šut pa su na kraju oba rivala morala da se zadovolje sa po jednim bodom. Junak utakmice istakao je kako je cijela ekipa Željezničara zaslužna za bod osvojen protiv favorita, te da je odlična partija i veliko zalaganje svih prvotimaca na kraju i nagrađeno dobrim rezultatom.

- Cijela ekipa je dala sve od sebe i rezultat nije mogao da izostane. Znali smo odakle nam dolazi opasnost, bili smo spremni na adekvatnu reakciju, i čekali svoju šansu. Odigrali smo zrelu utakmicu iako je bilo veoma teško biti sa igračem manje cijelo drugo poluvrijeme. Što se tiče jedanaesterca, išao sam na osjećaj i pogodio stranu u koju je Burazor šutirao. Ovaj rezultat biće veliki podstrek meni i ekipi za nastavak prvenstva - poručio je Ćetković.

Trener Prijedorčana Boris Savić nije previše žalio za propuštenom prilikom za trijumf.

- Ne želim da ovo gledam sa negativne strane jer se ovakve utakmice dešavaju. Lopta nije htela u mrežu, jednostavno smo razbranili mladog Ćetkovića pa i ne čudi što smo promašili penal. Idemo dalje, nećemo previše da jadikujemo, već ćemo se spremiti za naredni meč i na svom terenu, protiv Sutjeske, nastojati da se iskupimo za ovaj rezultat - rekao je Savić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana