Ne odričemo se borbe za titulu

Siniša Kotaraš
Ne odričemo se borbe za titulu

PRIJEDOR - Jedan od najboljih fudbalera Rudar Prijedora Bojan Burazor istakao je da je trijumf u posljednjoj utakmici osmine finala Kupa Republike Srpske nad banjalučkim Borcem od 3:1 i više nego zaslužen, te da je ova pobjeda vratila vedru atmosferu u ekipu pa sada sa mnogo više optimizma gledaju na nastavak sezone.

- Publika je mogla da uživa u dobroj i korektnoj utakmici. Oba tima igrala su napadački, rival je čak prvi poveo, ali smo napravili rezultatski preokret i slavimo zasluženu pobjedu. Sada nas očekuje Radnik iz Bijeljine, radujemo se tom susretu, ali pošto je četvrtfinale tek na proljeće, ne opterećujemo se pretjerano tim mečom - naglasio je Burazor.

Rudar Prijedor je prije početka sezone važio za jednog od najvećih favorita za prvo mjesto i povratak u Premijer ligu, ali nakon 12 odigranih kola Prve lige RS pet bodova zaostaje za Krupom.

- Imali smo u prvenstvu i dobrih i loših partija, te dosta problema sa realizacijom, ali nam je ova pobjeda protiv Borca dala vjetar u leđa i podigla optimizam. Istina, zaostajemo pet bodova, a kako je u fudbalu sve moguće, to ne mora ništa da znači. Uostalom, na proljeće treba da odigramo još dvije utakmice protiv Krupe, dosta bodova je u igri i nećemo se predati do samog kraja - poručio je Burazor.

Kako kaže, nije mu bilo jednostavno protiv Borca, kluba u kojem je proveo dvije godine, ali se na kraju ipak obradovao pobjedi.

- Sve su to moji prijatelji, prije i poslije utakmice, ali na terenu nema drugarstva. Drago mi je da je sve proteklo u fer i korektnom tonu, nije bilo lako, ali je zato pobjeda još slađa - rekao je ofanzivni vezista.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana