Muke Igokee sa organizacijom: Poklapaju se termini mečeva ABA i Lige BiH

Milan Zubović
Muke Igokee sa organizacijom: Poklapaju se termini mečeva ABA i Lige BiH

Laktaši - Poslije jedne sezone neigranja, košarkaši Igokee vraćaju se u Ligu BiH i meč prvog kola protiv Vogošće igraće u nedjelju, a ne u subotu, kako je prvobitno planirano, s obzirom na to da je došlo do poklapanja termina.

Susret je prolongiran za dan jer će ekipa iz Aleksandrovca u subotu gostovati Mornaru u Baru u susretu drugog kola ABA lige.

Poklapanje termina pravi velike probleme jer će biti teško pronaći adekvatan  termin kada se Aleksandrovčani budu susretali sa jednom od tri ekipe koje igraju Drugu ABA ligu jer one svoje mečeve igraju sredinom sedmice, pa će biti veoma teško uskladiti utakmice sa putovanjima ekipa.

- Vogošću smo uspeli da pomerimo za nedelju posle Mornara, ali će veliki problem biti sa ekipama koje igraju Drugu ABA ligu, što nas čeka vrlo brzo i to dva susreta u prva četiri kola Lige BiH. Biće teško prilagoditi se svemu jer nas čekaju teška i duga putovanja, ali naći ćemo rješenje - rekao je sportski direktor Igokee Vuk Radivojević.

Ekipu će i dalje voditi pomoćni trener Marko Barać, a poznato je da će Ligu BiH Igokea igrati sa kombinovanim sastavom, u kojem će mlađi igrači dobijati značajnu minutažu, sticati iskustvo i boriti se za mjesto među najboljim košarkašima. Poslije gostovanja Mornaru i Vogošći, Igokea će vezati dvije domaće utakmice protiv Olimpije Cedevite (19. oktobra) i Leotara dva dana kasnije. Zatim će na tri gostovanja - Sparsu (26. oktobar), FMP-u (28. oktobar) i Zadru (3. novembar).
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana