"M:tel" generalni sponzor FK "Borac"

Srna
"M:tel" generalni sponzor FK "Borac"

BANjALUKA - Predstavnici banjalučkog Fudbalskog kluba "Borac" i kompanije "M:tel" potpisali su danas ugovor o generalnom sponzorstvu, čime ova kompanija pomaže poznatom sportskom kolektivu u ostvarivanju evropskih i šampionskih ambicija.

Predsjednik FK "Borac" Vico Zeljković rekao je novinarima da je ovo važan dan za klub.

"Uspjeli smo da dogovorimo ozbiljniju saradnju sa žM:telomž koji je i proteklih godina bio uz žBoracž. Sada smo na dobrom putu, imamo velike ambicije i trudićemo se da klub raste u svim segmentima", rekao je Zeljković.

On je rekao da je cilj da se "Borac"" i u narednom periodu bori u evropskim takmičenjima, a u predstojećim godinama i za titulu u Premijer ligi BiH.

"Izlazak žBorcaž u Evropu ove godine jeste start za nas. Prioritet je da u tome imamo kontinuitet", rekao je Zeljković i dodao da rezultati "Borca" na pripremama pokazuju da je tim dosta kvalitetniji nego lani.

Generalni direktor kompanije "M:tel" Marko Lopičić rekao je da su jasno opredijeljeni za ulaganje i podršku sportu širom BiH, te da sa "Borcem" imaju dugogodišnju uspješnu saradnju.

"Ovo je njen nastavak i potpisivanjem ovog sponzorskog ugovora saradnju podižemo na potpuno novi nivo jer smo prepoznali šampionske ambicije i stabilnost kluba, što može dovesti do ozbiljnih rezultata", rekao je Lopičić.

Svečano potpisivanje sponzorskog ugovora upriličeno je u prostorijama FK "Borac", a u medijima je ranije objavljeno da je ugovor vrijedan 600.000 KM na godišnjem nivou.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana