„m:tel“: Engleska premijer liga na kanalima Arena sport

GS
„m:tel“: Engleska premijer liga na kanalima Arena sport

BANjALUKA - Iz kompanije „„m:tel“ poručuju da će svi ljubitelji fudbala od ovog vikenda pratiti dugo iščekivane prenose engleske Premijer lige na kanalima Arena sport, kao i utakmice Čempionšipa, drugorangiranog takmičenja u Engleskoj.

Kako je saopšteno iz ove kompanije, u subotu, 6. avgusta od 13.30 časova, pored ostalih, zainteresovani mogu pogledati utakmicu „Fulam“ - „Liverpul“.

U nedjelju su na programu susreti „Mančester Junajted“ - „Brajton“ u 15.00 i „Vest Hem“ - „Čelsi“ od 17.30 časova.

-Arena sport će, donijeti preglede rezultata, analize i najinteresantnije momente sa svih utakmica engleske Premijer lige u fudbalu - ističu iz kompanije „m:tel““.

Dodaju da će „Arena čanels grup“ prenositi Premijer ligu narednih šest sezona, u okviru ugovora o licenciranju ekskluzivnih prava za prenos.

-TV kanali Arena sport nalaze se u osnovnom „m:tel“ TV paketu i dostupni su svim „m:tel“ IPTV korisnicima, a utakmice Premijer lige moći će pratiti i korisnici m:SAT satelitske televizije. Uživajte u bogatoj i sadržajnoj sezoni, najbolji fudbal gledajte na jednom mjestu - Areni sport - poručuju iz kompanije „m:tel“.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana