Mladi džudisti "Olimpika" osvojili deset medalja

Srna
Foto: Srna

SOKOLAC - Džudisti sokolačkog "Olimpika" osvojili su čak deset medalja, među kojima je i jedna zlatna, na Memorijalnom turniru "Goran Samardžija" u Istočnoj Ilidži.

Trener ovog kluba Milorad Đurović rekao je Srni da je juče prvo mjesto i zlatnu medalju u svojoj kategoriji osvojio Đorđe Muharemović, druga mjesta i srebrne medalje Nađa Kojić, Lazar Vojinović, Mihajlo Marjanović i Strahinja Nešković, a treća mjesta i bronzane medalje Svjetlana Petrušić, Jana Bašević, Vasilije Marjanović, Sergej Podinić i David Lizdek.

Trener Đurović je dodao da mladi džudisti polako završavaju sezonu takmičenja i da su pokazali da su na dobrom putu ka idućoj sezoni.

"Bilo je mečeva sa vrlo kvalitetnim borcima koje smo dobijali, što nam govori da u budućnosti očekujemo još bolje rezultate i nastavljamo sa pripremama za iduće takmičenje", naglasio je trener "Olimpika".

Na drugom Memorijalnom turniru "Goran Samardžija" u Istočnoj Ilidži juče je učestovalo 40 džudo klubova sa 450 takmičara iz BiH, Srbije, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Slovenije i Bugarske.

U organizaciji Džudo kluba "Famos" iz Istočne Ilidže juče su se takmičili mlađi i stariji poletarci, mlađi i stariji pioniri, te kadeti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana