Miloš Sekulović junak trijumfa Leotara u Bijeljini: Jedva čekamo sljedeći meč

Siniša Kotaraš
Miloš Sekulović junak trijumfa Leotara u Bijeljini: Jedva čekamo sljedeći meč

TREBINjE - Nakon punih sedam godina navijači Leotara su dočekali da njihovi ljubimci zaigraju Premijer ligu, ali ni najveći optimisti nisu očekivali da će izabranici Branislava Krunića donijeti sva tri boda sa gostovanja kod Radnika u Bijeljini.

Trebinjci su po izuzetno lošem vremenu i teškom terenu pokazali izuzetnu zrelost, čekali su svoju priliku i dočekali je u 68. minutu, kada je Miloš Sekulović pogodio za, ispostaviće se na kraju, minimalnu pobjedu, ali i veliku radost svojih saigrača.

- Čekao sam ovaj premijerligaški debi punih sedam godina. Pripreme za novu sezonu su nam bile kratke, ali zaista učinkovite i mi smo došli u Bijeljinu sa određenim ambicijama. Naravno, imali smo veliku odgovornost i pritisak najviše zbog povratka u društvo najboljih, ali se nismo uplašili izazova. Sama utakmica je bila dosta čvrsta, Radnik svoje prilike nije iskoristio, mi jesmo tu jednu svoju i mislim da smo zasluženo trijumfovali. Naravno da sam srećan što je moj pogodak presudio pobjednika i donio nam tri prva boda. Sada sa nestrpljenjem iščekujemo utakmice sa ostalim ekipama. Moja ambicija je da odigram što više utakmica ove sezone i pomognem timu da ostvarimo što bolje rezultate - istakao je Sekulović.

Jedan od najboljih igrača Leotara u sezoni kada su Trebinjci, u sezoni 2002/03, bili šampioni BiH Branislav Krunić vratio se ovog ljeta na “Police” i preuzeo funkciju šefa stručnog štaba. Nakon startne pobjede blistao je od sreće, ali je istakao da ima još mnogo da se igra.

- Svaka utakmica je priča za sebe, bez obzira na to ko vam je rival. Mi smo u ovom meču očekivali da osvojimo bar bod, a na kraju smo imali sreće i da uzmemo sva tri. Imali smo nekoliko dobrih situacija, jednu smo uspjeli da pretvorimo u pogodak, što se pokazalo kao dovoljno. Istina, Radnik je imao više prilika, najviše zahvaljujući nekim našim pozicionim greškama, ali i dobroj igri Đorđa Pantelića i Velibora Đurića. Na našu sreću, nisu uspjeli da poentiraju i osvojili smo veoma važna tri boda. Mi smo imali samo jedan način da izađemo kao pobjednici, a to je da igramo na kontre i prekide. Ono što je meni kao treneru najvažnije je to da smo odigrali korektno, bez grubosti i da se nismo valjali - naglasio je Krunić.

Trebinjci će idućeg vikenda gostovati kod Borca, iako je trebalo da budu domaćini, ali su zbog obaveza Banjalučana u Ligi konferencija pristali na zamjenu domaćinstva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana