Miloš Brkić reizabran za predsjednika Područnog fudbalskog savaza Gradiška

Srna
Miloš Brkić reizabran za predsjednika Područnog fudbalskog savaza Gradiška

GRADIŠKA - U Gradišci je danas održana izborna skupština Područnog fudbalskog savaza Gradiška na kojoj je za predsjednika ovog saveza izabran Miloš Brkić iz Laktaša, a za potpredsjednika Branko Grahovac iz Srpca.

Izabrani su i članovi Upravnog obora i ostalih tijela Područnog fudbalskog saveza i delegati za skupštine fudbalskih saveza Republike Srpske i BiH.

Za predsjednika fudbalskih saveza Republike Srpske i BiH predložen je Vico Zeljković, a predloženi su i kandidati za članove izvršnih odbora i drugih tijela ovih saveza.

Brkić, koji je funkciju predsjednika Područnog Fudbalskog saveza obavljao i u prethodnom mandatu, zahvalio je za podršku i povjerenje predstavnicima Gradskog fudbalskog saveza Gradiška i opštinskih Fudbalskih saveza Laktaši, Srbac i Prnjavor.

On je naveo da je u naredom periodu prioritet Područnog saveza da u sradanji sa Fudbalskim savezom Republike Srpske završi infrastrukturne projekte, kao što su tereni sa vještačkom travom u Gradišci i Novoj Topoli i sporstki centar u Prnjavoru.

Brkić je zahvalio Fudbalskom savezu Republike Srpske i predsjedniku Vici Zeljkoviću za finansijsku pomoć klubovima svih liga, koji će dobiti pomoć u iznosu 50 odsto troškova kotizacija i troškova službenih lica na utakmicama, u zavisnosti od ranga u kojem se takmiče.

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Republike Srpske Ognjen Valjić čestitao je Brkiću reizbor, istakavši da je ostalo još da se u julu završe izbori u područnim savezima Prijedor i Doboj, te da do kraja septembra treba da bude održana i izborna skupština Fudbalskog saveza Republike Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana