Milan Vulić, košarkaš Igokee: Pitamo se nešto na našem terenu

M. Z.
Milan Vulić, košarkaš Igokee: Pitamo se nešto na našem terenu

LAKTAŠI - Sa mnogo samopouzdanja nakon četiri vezane pobjede košarkaši Igokee ugostiće Crvenu zvezdu u 17. kolu ABA lige, a taj susret na rasporedu je u ponedjeljak od 17 časova.

Domaći sastav na dobrom je putu da obezbijedi opstanak u regionalnom takmičenju, dok Beograđani jure plasman među četiri najbolje ekipe, a na meč dolaze nakon poraza od Barselone u Evroligi. Trener ekipe Dragan Bajić pred ovaj meč ima problema jer su Sava Lešić i Đorđe Gagić prehlađeni, dok je ekipu u međuvremenu napustio Litvanac Vaidas Karinijauskas koji nije igrao od devetog kola zbog povrede butnog mišića. Posljednji igrač koji je stigao u Igokeu je Milan Vulić koji je na dvije dosadašnje utakmice pokazao da se na njega ozbiljno može računati, a obje završio sa po deset poena.

- U goste nam dolazi veliki protivnik, ekipa iz Evrolige koja je popunjena baš na svim pozicijama, ali posle četiri vezane pobede mislim da se i mi nešto pitamo na našem terenu. Pokazali smo da možemo igrati protiv kvalitetnih timova pa se tako spremamo i za ovaj susret. Sve pobede smo ostvarili jer smo se dobro spremili za te mečeve pa ćemo isto tako pristupiti i ovoj utakmici i neka pobedi bolji - rekao je Vulić.

Prije desetak godina bio je član banjalučkog Borca sa kojim je igrao protiv sadašnjeg tima, tako da mu uslovi u klubu kao i Liga BiH nisu nepoznati.

- Ekipa me fenomenalno prihvatila i imam osećaj da sam s njima od prvog dana priprema pa praktično nije bilo onog klasičnog perioda adaptacije. Dobio sam slobodu da igram košarku pa želim da to poverenje vratim na terenu - dodao je Vulić.

Parovi, subota: Cibona - Budućnost (18), Partizan - Zadar (18). Nedjelja: Mega - Krka (12), Cedevita Olimpija - Primorska (18), Mornar - FMP (20).

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana