Marjanović i Pantić garant za spektakl

Nikola Lučić
Marjanović i Pantić garant za spektakl

BANjALUKA - Borilački spektakl “Hektor fajt najt” u banjalučkoj dvorani “Borik” okupio je poznata imena iz svijeta kik-boksa i boksa, a mečevi Denisa Marjanovića i Čede Pantića biće prava poslastica za sve ljubitelje ovih vještina.

Organizatori očekuju da dvorana “Borik” večeras (20 časova) bude ispunjena do posljednjeg mjesta jer, kako kažu, Banjaluka na ovakav događaj čeka godinama.

Marjanovićev povratak u ring poslije duže pauze svakako je pravi mamac za publiku, a Pantić kao zvijezda u usponu uživa veliku popularnost u regionu.

- Srećan sam što ću se ponovo boriti pred banjalučkom publikom. Prošlo je šest godina od mog posljednjeg meča u Banjaluci. Očekujem zanimljivu borbu, moj rival Dario Kadić je iskusan borac, ima više od 50 profesionalnih mečeva, ali ne dam svoj skalp - rekao je Marjanović.

Njegov mlađi kolega Pantić boriće se u K1 do 75 kilograma protiv Adija Durakovića. Član Kluba borilačkih sportova Hektor ulazi kao favorit u ovaj meč.

- Četiri borca su otkazala meč, Duraković je pristao na izazov i očekujem da pruži jak otpor. Učiniću sve da taj otpor bude što manji - poručio je samouvjereni Pantić.

Mečevi Marjanovića i Pantića predstavljaju centralni dio večeri. Pored njih, u ringu će se naći i druga veoma zanimljiva lica.

Profesionalni debi imaće domaći bokser Stefan Čajić. I on dolazi iz Hektorovog tima, ima samo 18 godina i smatraju ga velikim talentom.

- Od mene možete da očekujete rat u ringu, i ako bog da pobjedu - rekao je mlađani Čajić.

Organizator ove manifestacije Predrag Stanković uvjerava da publiku očekuje pravi spektakl. Ovaj događaj će produkcijski biti na visokom nivou, a neće izostati ni kvalitetni mečevi.

- Mislim da smo uparili prave borce, da su svi podjednaki, tako da očekujemo izjednačene i neizvjesne mečeve. Siguran sam da će gledaoci imati šta da vide, učinili smo sve da napravimo istinski spektakl kakav Banjaluka zaslužuje - rekao je Stanković.
 

Spisak mečeva

Marjanović - Kadić, Pantić - Duraković, Tošić - Jaman, Vasić - Tucak, Savanović - Trivković, Čajić - Dragojević, Šućur - Drobnjak, Dmitrović - Pašalić. Njegač - Horvatić, Buza - Ramić, Stegić - Mrkonjić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana