Luka Perić pred derbi sa Vogošćom: Povrede nisu alibi, pristup je ključ

D. R.
Luka Perić pred derbi sa Vogošćom: Povrede nisu alibi, pristup je ključ

BANjALUKA - Rukometaš Borca Luka Perić očekuje mnogo bolje izdanje svog tima protiv Vogošće (subota, 19, dvorana Centar), nego što je to bilo u Ljubuškom.

Banjalučani imaju dosta problema sa povredama koje su vjerovatno jedan od uzroka dva poraza u tri meča, ali Perić podvlači da to ne smije da bude alibi.

- Tačno je da nam nedostaje mnogo igrača, ali ima nas dovoljno da bismo nadoknadili njihove izostanke. Osnovni problem na početku sezone je pristup, a to se naročito odnosi na meč sa Izviđačem. Ne bih pričao ni o taktici, osnovno je da se borimo i igramo kako znamo. Vogošća je pravi test karaktera, jer su u dobrom momentumu i sigurno će tražiti svoju šansu. Mi se moramo potruditi da je ne dočekaju - naglasio je Perić.

Prve bodove u sezoni Sloga će pokušati da osvoji protiv Konjuha (18), dok Leotar ide na gostovanje visočkoj Bosni (18). Trebinjci su jedna od tri ekipe sa maksimalnim učinkom, ali to ne znači da su izraziti favoriti, pošto je Bosna u prilično nezgodnoj situaciji. Hercegovina gostuje u Gradačcu (19). Ostali parovi, subota: Gračanica - Goražde (18), Maglaj - Krivaja (19), Sloboda - Iskra (19), Kakanj - Izviđač (20).

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana