Lalatović o Partizanu: Meni je neshvatljivo

G.S.
Lalatović o Partizanu: Meni je neshvatljivo

Trener banjalučkog Borca Nenad Lalatović je u podkastu "Radio Sport Box" prokomentarisao stanje u kojem se nalazi Partizan.

Crno-bijeli su od starta sezone slavili u samo jednom meču, a stigli su da ispadnu i iz kvalifikacija za Ligu Evrope.

Došlo je i do smjene na klupi, na koju je, poslije Ilije Stolice, sjeo Gordan Petrić.

Lalatović je otkrio šta misli o cjelokupnoj situaciji u klubu iz Humske ulice, a izneo je i plan za spas Partizana.

"Ja da sam sada u upravi Partizana, ja lično, Nenad Lalatović, javno bih izašao i rekao "hoću da pravim pozajmicu, pet ili sedam miliona evra". Sve bih uložio u igrače i zadužio bih se ako treba, neka i propadne ta investicija, ali bih znao da ulažem u to da bih ušao u Ligu šampiona koja donosi 30 miliona. Meni je neshvatljivo da se Partizan najslabije pojačao, a da ima ispred sebe sezonu koja donosi ogroman profit. Taj profit da bi se ostvario mora da se uloži debelo. Dovedeš prava pojačanja koja zaslužuju da igraju u Partizanu i koja mogu da donesu nešto Partizanu", rekao je Lalatović i dodao:

"Tih sedam miliona uložiš, ako uđeš u Ligu šampiona zaradio si 23, a sedam si vratio. To je rizik koji mora da se napravi da bi se uspelo. Crvena zvezda plaća debelo. Doveli su Pešića, ko zna koliki ugovor ima, doveli su i Kangvu. Zamislite koji su to igrači sa kakvim ugovorima."

Nije baš ni da Lalatoviću u Banjaluci "cvjetaju ruže", pošto je u subotu zabilježio novi poraz, ovoga puta u Tuzli od Slobode (2:0).

Borac je trenutno četvrti u Premijer ligi BiH, prenosi B92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana