Lalatović nakon šokantne pobjede: Ja sam u "goloj vodi", zamislite kako je igračima

GS
Foto: Mondo

Trener Borca burno je proslavio osvajanje tri boda protiv Igmana, ali naglasio da su igrači oba tima i danas igrali u nehumanim uslovima.

Golom Benjamina Tatara u sudijskoj nadoknadi vremena, Borac je teškom mukom slomio otpor "žilavog" Igmana, te protiv kluba iz Konjica stigao do drugog prvenstvenog trijumfa (1:0).

Nije bilo lako "crveno-plavima" da probiju defanzivni blok gostiju, ali na kraju su se napadi ipak isplatili. Trener Banjalučana Nenad Lalatović u finišu je uveo i drugog napadača, bilo je prilika pred golom Igmana, ali na gol se čekalo više od 90 minuta, prenosi Mondo.

Ipak, ono što je najvažnije za fudbalere Borca su nova tri boda.

"Čestitao bih igračima oba tima, uopšte nije bilo lako danas igrati po ovom vremenu. Sparno je i teško, ja sam u 'goloj vodi', zamislite kako je bilo igračima. I ono što mogu da pruže, to ne mogu da pokažu. Ali mislim da smo danas bili bolji svih 90 minuta, napadali sve vrijeme, imali mnoštvo šansi koje nažalost opet nismo iskoristili. Ali, Bog nas je pogledao na kraju, postigli smo pogodak i zasluženo pobijedili", porućio je trener Borca Nenad Lalatović u izjavi za TV Arena Sport po završetku meča u Novom Gradu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana