Krstajić povukao ostavku i ostaje predsjednik Radnika

Dušan Repija
Krstajić povukao ostavku i ostaje predsjednik Radnika

BIJELjINA - Predsjednik Radnika i u narednom periodu ostaće Mladen Krstajić, jer je povukao ostavku koju je ponudio krajem 2019. godine.

Proslavljeni fudbaler i nekadašnji selektor Srbije odlučio se na ovaj korak, jer od tada Bijeljinci nisu zakazali Skupštinu kluba, tako da ostavka nije ni prihvaćena ni odbijena. Ovo je za “Glas Srpske” potvrdio izvor blizak upravi Radnika i dodao da je u toku dana u klub stiglo Krstajićevo pismo.

- Uvažavajući okolnosti i trenutak u kome se svi nalazimo, kako grad Bijeljina, tako i cijela Republika Srpska, BiH, Srbija i cijeli region, ovim putem želim iskazati odgovornost prema fudbalerima, navijačima, upravi i zaposlenim u FK „Radnik” kao i ostalim građanima, na način da povlačim ostavku - između ostalo je navedeno u pismu.

Radnik je na čelu sa Krstajićem napravio najveće ostvario najveće uspjehe u istoriji jer je između ostalog osvojio Kup BiH i u dva navrata igrao evropska takmičenja.

Bijeljinci su poslije 22 kola na šestom mjestu tabele Premijer lige, a s obzirom na pandemiju virusa korona pitanje je da li će i kada biti nastavljeno takmičenje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana