Kompanija „m:tel“ i ove sezone generalni sponzor FK Borac

GS
Kompanija „m:tel“ i ove sezone generalni sponzor FK Borac

BANjALUKA - U prostorijama Fudbalskog kluba Borac Banjaluka danas je potpisan sponzorski ugovor između ovog kluba i kompanije „m:tel“.

Svečanom potpisivanju, prisustvovali su generalni direktor kompanije „m:tel“   Marko Lopičić i potpredsjednik FK Borac  Bogoljub Zeljković.

Kompanija „m:tel“ duže od deceniju u kontinuitetu prijatelj je FK Borac.

-Čast je i veliko zadovoljstvo da budemo deo priče koja se zove Fudbalski klub Borac. To je klub sa dugom istorijom, tako da je naša podrška Borcu promocija ne samo zajedničkog prijateljstva, nego i Banjaluke i sporta uopšte. Već duže od 10 godina uzajamni smo prijatelji sa FK Borac, kroz različite vidove sponzorstva, a ovo je druga sezona kako potpisujemo ugovor o generalnom sponzorstvu. Prošle godine smo prepoznali šampionske ambicije Borca, podržali ih, a ove godine smo imali priliku da se radujemo i čestitamo jedni drugima na uspehu - istakao je Lopičić, te poželio sreću ekipi u predstojećim utakmicama, izrazivši nadu da će i sljedeća sezona biti jednako uspješna i da će Borac odbraniti titulu i ponovo ostvariti plasman u Evropu.

-U ime FK Borac želim da se zahvalim kompaniji m:tel i gospodinu Marku Lopičiću na dugogodišnjoj saradnji. U vremenima koja su bila teška za nas imali smo pravog prijatelja u kompaniji „m:tel“. Sada, kada dolaze bolji dani za naš klub, „m:tel“  je to prepoznao i naša saradnja iz godine u godinu sve je jača i bolja - istakao je Zeljković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana