Janković pronašao idealnu postavu

Agencije
Janković pronašao idealnu postavu

Prijedor - Fudbaleri Rudar Prijedora pred povratak sa Zlatibora odigrali su i drugu kontrolnu utakmicu u Srbiji u kojoj su savladali Radnički iz Kragujevca sa 2:0, a golove su postigli Novica Petrović i Nemanja Pekija.

Poslije ove provjere šef stručnog štaba Prijedorčana Igor Janković bio je mnogo zadovoljniji, nego poslije prvog susreta u kome su poraženi od Koma sa 0:4.

- Bile su to potpuno dvije različite utakmice. Protiv Koma sa pružio priliku svim igračima, a sada protiv Kragujevčana na terenu su bili samo oni koji su u ovom trenutku bliži startnoj postavi u prvenstvu. Naravno, razlika u igri je bila očigledna, a u ovom meču imao sam priliku da se još jednom uvjerim u kvalitete pojedinih igrača - naglasio je Janković.

On je istakao da je već blizu idealne postave, koja će uglavom iznijeti teret u narednom prvenstvu od kojeg “zeleno-crni” mnogo očekuju.

- Ostala je još po koja dilema, ali i to ćemo vrlo brzo riješiti. Uglavnom sve smo bliže startnoj postavi, a sve nedoumice bi trebalo da riješimo već tokom ove sedmice - nastavio je Janković.

Do kraja pripremnog perioda “rudari” će odigrati još tri kontrolna susreta.

- Narednog vikenda igramo protiv novog drugoligaša Srpske, Borca iz Kozarske Dubice, a 3. i 4. avgusta nastupamo na turniru u Žeravici i ta dva susreta biće za nas u stvari generalna provjera. U polufinalu igramo protiv kombinovanog tima Borca, a rival u meču za plasman biće nam domaće Jedinstvo ili Kozara. Sve u svemu imamo dovoljno vremena da otklonimo sve uočene nedostatke i potpuno spremno dočekamo start prvenstva u kojem nam je jedini cilj osvajanje šampionske titule - dodao je Janković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana