Iskusni stručnjak Đorđe Milošević zasukao rukave u ŽOK Banjaluka volej: Sala, lopte i dovoljan broj igračica

G.S.
Iskusni stručnjak Đorđe Milošević zasukao rukave u ŽOK Banjaluka volej: Sala, lopte i dovoljan broj igračica

BANjALUKA - Iza Ženskog odbojkaškog kluba Banjaluka volej je najbolja sezona u istoriji, a pred početak nove ambicije su da u najmanju ruku budu ponovljeni rezultati te ukoliko je moguće da za nijansu budu popravljeni.

Tokom ljetne pauze napravljene su male rokade unutar kluba kako bi sa novom energijom pokušali da načine toliko željeni korak naprijed koji bi značio prekid dominacije Bimal Jedinstva. Napravljene su i male korekcije u igračkom kadru, a angažovan je i iskusni stručnjak Đorđe Milošević. Legenda modričke odbojke iz igračkih, a kasnije i trenerskih dana zasukao je rukave i u jednoj od prvih izjava poručio:

- Spreman sam da budem u sali od sedam ujutru do ponoći. Tražim dovoljan broj termina, dovoljno djevojaka na terenu i da imam dovoljno lopti. Naravno i da napravim pauzu za dva obroka.

Svi koji ga poznaju znaju da je radoholik i da bukvalno živi odbojku. Čim je došao detektovao je možda i najveći problem u ovom trenutku.

- U julu sam dobio zvaničan poziv za angažovanje. Tada sam prihvatio teret koji kao trener moram da podnesem, jer je klub prethodne godine igrao finale plej-ofa i da je to nešto što u najmanju ruku moramo da ponovimo. Riješili smo da pokušamo vratiti veliki broj djevojčica iz Banjaluke koje su odlučile da napuste grad, neke i granice BiH ili prestale da se bave odbojkom. To je prevashodni zadatak, jer je to onda zdrava osnova iz koje se može izvući dobar kadar za prvi tim - objasnio je Milošević.

Jednu od posljednjih provjera pred novi šampionat imaće ovog vikenda na “Mocart trofeju Banjaluka 2021” koji organizuje banjalučki tim, a ugostiće Smederevo i Igman, dok će po prvi put nastupiti i Inova. Sve utakmice igraju se u dvorani “Centar”, program počinje u subotu u 14, a finale je u nedjelju u podne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana