Igokea domaćin u 17. kolu ABA lige: Split mora pasti

G.S.
Igokea domaćin u 17. kolu ABA lige: Split mora pasti

LAKTAŠI - Opterećeni imperativom pobjede košarkaši Igokee ugostiće Split u subotu od 17 časova u 17. kolu ABA lige. Domaćin je vezao šest poraza u regionalnom takmičenju i sa skorom 6-10 drži 11. poziciju na tabeli dok su jedno mjesto bolje plasirani Splićani koji imaju 5-11.

Aleksandrovčani se i dalje bore za mjesto među osam najboljih što bi im donijelo nastup u plej-ofu, ali im­ posljednji rezultati nikako ne idu u prilog. Na ovom meču biće pojačani za mladog Ognjena Stankovića koji je stigao iz Partizana, a pokriva poziciju organizatora igre. Rođen je 2005. godine u Beogradu, visok je 203 centimetra i član je reprezentacije Srbije do 17 godina.

- Sledi veoma važna utakmica za oba tima. Ekipa Splita je pronašla formu u poslednjih nekoliko utakmica. Čak i kada su gubili igrali su dobro i praktično bili ravnopravni sa svim protivnicima. Deluje da imaju jasno podeljene uloge i dobru atmosferu. Sa druge strane mi smo u seriji loših rezultata i potrebna nam je pre svega dobra igra na oba kraja terena. Za tako nešto biće nam potrebna koncentracija kao i energija kojom moramo da odgovorimo na igru protivnika. Verujem u tim i nadam se dobroj igri i rezultatu - istakao je trener Igokee Vladimir Jovanović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana