Gradski stadion u Banjaluci bio domaćin “Sportskog dana”

G.S.
Gradski stadion u Banjaluci bio domaćin “Sportskog dana”

BANjALUKA - Fudbalski klub Borac i Atletski klub Banjaluka, uz podršku Fudbalskog saveza Republike Srpske, organizovali su manifestaciju “Sportski dan” na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Ovom prilikom ozvaničen je i završetak radova na terenu sa hibridnom travnatom podlogom Gradskog stadiona, kao i početak radova na postavljanju atletske staze, čime će ovo sportsko zdanje dobiti novi, moderniji izgled, ali i obezbijediti još bolje uslove fudbalerima i atletičarima u narednom periodu. Događaju su, između ostalih, prisustvovali srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, ali i prvi čovjek FSRS Vico Zeljković.

Na pomoćnom terenu, podijeljenom u četiri sektora, organizovani su turniri u fudbalu, takmičenje u atletici, kao i tereni zabavnih poligona na kojima su učestvovali djevojčice i dječaci. Pored zvaničnog turnira u kojem su nastupali Vrbas, Borac, OFK Spartak 2013 i BSK u godištu 2012, odnosno Borac, OFK Spartak 2013, Ljubić i BSK u generaciji 2014. godišta, organizovani su i otvoreni nastupi svih onih koji su željeli da učestvuju u ovom svojevrsnom sajmu sporta. Fudbalski savez Republike Srpske je za sve učesnike obezbijedio medalje i pehare.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana