Fudbalski savez Republike Srpske: Povratak na scenu A reprezentacije

G.S.
Fudbalski savez Republike Srpske: Povratak na scenu A reprezentacije

BANjALUKA - Koordinator svih reprezentativnih selekcija Fudbalskog saveza Republike Srpske Zoran Deket dobio je zadatak da predloži imena, ali i da uspostavi sistem reprezentacija, posebno zanimljivo će biti oživljavanje “A” selekcije, koja od 2002. godine nije odigrala nijedan meč.

- Razmišljamo u tom pravcu i veoma brzo ćemo razgovarati o toj temi. Sredinom februara imaćemo sjednicu Izvršnog odbora FSRS na kojoj ćemo utvrditi neke stvari i organizovati reprezentativne selekcije u svim uzrastima, uključujući i seniorsku. Treba da imenujemo i sve selektore, odnosno stručne štabove svih reprezentacija. Radićemo na reorganizaciji kalendara takmičenja, koji treba da bude podudaran sa istim aktom na nivou Fudbalskog saveza BiH. Imamo i jednu ideju za jun, o kojoj ćemo govoriti kada za to dođe vrijeme - rekao je predsjednik Fudbalskog saveza Republike Srpske Vico Zeljković.

Izvršni odbor Fudbalskog saveza BiH dao je saglasnost Fudbalskom savezu Republike Srpske da njegove reprezentativne selekcije mogu, u interesu razvoja fudbala, da igraju prijateljske i međunarodne utakmice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana