Fudbaleri i uprava “Borca” na prijemu kod gradonačelnika Trebinja

Srna
Fudbaleri i uprava “Borca” na prijemu kod gradonačelnika Trebinja

TREBINjE - Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić rekao je danas da ulaganja u sportsku infrastrukturu nisu trošak, već da mogu da obezbijede dolazak brojnih ekipa na pripreme u ovaj grad, što najbolje pokazuju Fudbalski klub “Borac” i veslačka selekcija Srbije.

Ćurić je, poslije sastanka sa predstavnicima banjalučkog “Borca” koji je na pripremama u Trebinju, naveo da će završetkom radova na zatvorenom bazenu i izgradnjom fudbalskih terena, od kojih će biti i onih sa vještačkom travom, ovaj grad imati odlične uslove za pripremu fudbalskih ekipa.

“Iz žBorcaž su mi rekli da nemaju nijednu zamjerku. Naš zadatak je da u narednom periodu izgradimo sportske terene čime će Trebinje postati lider zimskih sportskih priprema u ovom dijelu Evrope”, rekao je Ćurić.

On je istakao da će u Trebinje uskoro na pripreme doći i jedna fudbalska ekipa iz Srbije, a da će se grad potruditi da sve prijedloge oko sportske infrastrukture realizuje u skorijem periodu, objavljeno je na zvaničnom sajtu Grada.

Trener Fudbalskog kluba “Borac” Marko Maksimović rekao je da Trebinje ima odlične uslove za zimske pripreme, te da vjeruje da će se u narednom periodu izgraditi pomoćni tereni koji bi omogućili dolazak većeg broja ekipa.

On je naveo da su nadležni iz Trebinja ispoštovali sve dogovore, te se nada da će “Borac” i u narednom periodu biti gost Trebinja.

Prvotimac “Borca” Stojan Vranješ zahvalio je za gostoprimstvo, te izrazio nadu da će banjalučki premijerligaš i u narednom periodu dio priprema obavljati u Trebinju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana