Fudbaleri Borca doputovali na Zlatibor: Da se u autobusu često čuje pjesma

D. P.
Fudbaleri Borca doputovali na Zlatibor: Da se u autobusu često čuje pjesma

BANjALUKA - Prvu put u 94 godine dugoj istoriji fudbaleri Borca otputovali su na pripreme u vlastitom autobusu na kojem su vidno istaknuta klupska obilježja.

Stručni štab “crveno-plavih” na čelu sa trenerom Vladom Jagodićem i 28 fudbalera u narednih 14 dana boraviće na Zlatiboru, gdje će uz 20 planiranih treninga odigrati i pet kontrolnih utakmica.

- Sigurno je za sve nas ovo veoma značajan trenutak, jer rijetki su klubovi na ovim našim prostorima koji imaju vlastiti autobus. Uprava je napravila stvarno pravi potez, a na nama je sada da dobro odradimo drugi dio priprema i potpuno spremno dočekamo start prvenstva u kojem imamo veoma visoke ambicije. Nadam se da zacrtane ciljeve neće poremetiti situacija sa virusom korona - naglasio je jedan od najiskusnijih prvotimaca Banjalučana Saša Kajkut. 

Ofanzivni vezni Almedin Ziljkić je bio vidno raspoložen pred polazak na put.

- Ovo je autobus svih nas i na nama je da ga čuvamo. Moja želja je da se u njemu često čuje pobjednička pjesma, koja će odzvanjati kada se budemo vraćali sa gostovanja. Iza nas je najteži dio priprema. Sada nam ostaje da se još uigramo, a čim krenemo sa odigravanjem kontrolnih utakmica biće mnogo lakše - rekao je Ziljkić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana