Dženan Hošić, trener Zvijezde 09: Premijeru moramo brzo da zaboravimo

Dušan Repija
Dženan Hošić, trener Zvijezde 09: Premijeru moramo brzo da zaboravimo

OMARSKA - Fudbaleri Zvijezde 09 minimalcem u Omarskoj počeli su prvenstvo, ali je trener Dženan Hošić zadovoljan samo rezultatom. Mladi stručnjak nije zadovoljan igrom svojih izabranika, što je jasno rekao nakon meča.

Ekipa iz etno-sela Stanišići stigla je do tri boda na startu prvenstva zahvaljujući golu Andrije Janjića u 69. minutu, ali je partija koju su prikazali daleko od uloge koja joj je namijenjena. Svjestan je toga i Hošić, koji je posebno nezadovoljan prvim poluvremenom.

- Ušli smo jako nervozno, imali protivnika koji je shodno našim ambicijama izašao borbeno i kompletno prvo poluvrijeme igrali su agresivno. Nisu nam dozvoljavali da nametnemo svoju igru koju smo uigravali tokom čitavih priprema. Pogodili su stativu, a mi imali samo jednu izglednu šansu. Na poluvremenu smo uradili neke korekcije, dogovorili se šta treba da uradimo pa je u drugom dijelu to izgledalo malo bolje. Ovu utakmicu moramo što prije da zaboravimo - naglasio je Hošić.

Jedini pogodak viđen je poslije prekida kada se mladi štoper Janjić najbolje snašao i savladao Mladena Jokića. Omarska je pokušavala da stigne do izjednačenja, ali nije uspjela da stvori pravu šansu. Šut Ognjena Jaćimovića bilo je sve što su napravili.

- Dočekao nas je loš teren i mnogobrojna publika, što nam je otežalo posao. Poslije loših 45 minuta nastavak smo osigurali bolje i zasluženo slavili - rekao je Janjić.

Za razliku od Zvijezde 09 koja je uz poteškoće opravdala ulogu favorita, Sloboda to nije uspjela. Veliki bod iz Novog Grada odnijela je Slavija, koja je na taj način pokvarila debi bivšem treneru Darku Vojvodiću. U utakmici bez mnogo prilika domaći su poveli golom Tarika Saletovića, ali je rezervista Boro Mišović donio remi "sokolovima".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana