Ćosić ugostio takmičare džudo kluba "Randori"

Srna
Foto: SRNA

ISTOČNO SARAJEVO- Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić ugostio je danas takmičare Džudo kluba "Randori", najuspješnijeg kluba u Republici Srpskoj, koji već nekoliko godina postižu značajne rezultate na domaćim i međunarodnim takmičenjima.

Ćosić je predsjedniku Kluba Stefanu Majdovu uručio zahvalnicu za izuzetan doprinos ovog sportskog kolektiva razvoju sporta i kulture na području grada Istočno Sarajevo, saopšteno je iz Gradske uprave. "Drago mi je što imam priliku da u Gradskoj upravi ugostim uspješne, mlade džudiste koji već ostvaruju zapažene rezultate na brojnim takmičenjima. Nadam se da ćete nastaviti da nižete uspjehe i da naš grad dostojno predstavljate, ali i da ćete, što je izuzetno važno, ostati odgovorni, pristojni i dobri ljudi", poručio je Ćosić.

Ćosić je naglasio da će Gradska uprava Istočnog Sarajeva nastaviti da podržava uspješne sportske kolektive koji imaju zapažen rezultat, te da će i ubuduće finansijski pomagati organizaciju značajnih takmičenja, ali i odlazak naših takmičara na različite sportske manifestacije.

Majdov je zahvalio gradonačelniku i Gradskoj upravi za podršku, dodajući da džudiste "Randorija" uskoro očekuju međunarodni turniri u Sarajevu, Mostaru i Beogradu. Muška ekipa Džudo kluba "Randori" iz Istočnog Sarajeva najbolja je u Republici Srpskoj u posljednjih pet godina i drugoplasirana na Prvenstvu BiH u konkurenciji seniora i mlađih seniora.

Ovaj klub postoji od 2009. godine, a za relativno kratko vrijeme iznjedrio je veliki broj uspješnih takmičara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana