“Čestitka” iz Niona stigla u Platonovu: Za bacanje flaša 11.750 evra kazne

S. K.
“Čestitka” iz Niona stigla u Platonovu: Za bacanje flaša 11.750 evra kazne

BANjALUKA - Na adresu Borca stigla je “čestitka” iz Evropske kuće fudbala (UEFA), pa će “crveno-plavi” zbog ubacivanja flaša i tvrdih predmeta u teren na meču prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv rumunskog Kluža morati da plate kaznu od 11.750 evra.

Iznos nije nimalo naivan, pa su sa Gradskog stadiona poručili da će od narednog meča sa Linfildom biti mnogo stroži uslovi za ulazak.

- Jednostavno, neodgovorni pojedinci koji sebe nazivaju navijačima su nam nanijeli nemjerljivu štetu. Svaka čast našim “lešinarima”, kao i velikoj većini navijača na zapadnoj i istočnoj tribini, ali su neki kojima je bio cilj da nas unazade, uspjeli u toj namjeri - poručio je direktor Borca Dejan Lukendić, uz napomenu da su karte za meč sa Linfildom puštene u prodaju po cijeni od 10 KM za zapadnu, pet KM za istočnu, te tri KM za sjevernu tribinu.

Fudbaleri Borca odigrali su za 19 dana pet izuzetno jakih utakmica i očigledno je da je umor sustigao ekipu trenera Marka Maksimovića, pa je na adresu FS BiH upućen zahtjev za odgađanje susreta trećeg kola Premijer lige protiv Tuzla sitija, koji je bio predviđen za nedjelju. Zahtjev je usvojen i meč sa Tuzlacima biće odigran u nekom drugom terminu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana