Borac nastavlja takmičenje u Premijer ligi: Tuzla siti liječi evropske rane

D. P.
Borac nastavlja takmičenje u Premijer ligi: Tuzla siti liječi evropske rane

BANjALUKA - Moramo uhvatiti ponovo ritam dobrih rezultata, jer je to najbolji način da se zaliječe evropske rane poslije poraza od Rio Avea.

Rekao je ovo trener Borca Vlado Jagodić pred susret osmog kola m:tel Premijer lige BiH u kome njegovi izabranici danas od 18 časova na Gradskom stadionu dočekuju Tuzla siti.

- Ovaj susret nas vraća u realnost. Spremamo se kao i za svaku drugu utakmicu koju igramo na domaćem terenu. Moramo biti budni, oprezni, psihološki spremni da bismo odigrali utakmicu na nivou. Tuzla siti ima dobar tim, zato smo oprezni, ali i puni samopouzdanja jer se pobjedom, koja nam je osnovni cilj, vraćamo u sam vrh. Realno je reći da smo mi derbije ostavili iza sebe i moramo biti koncentrisani da svoj bodovni saldo uvećavamo u svakoj narednoj utakmici - naglasio je Jagodić.

U ovom susretu stručni štab Borca neće moći da računa na “požutjelog” Marka Brtana, te Đorđa Milojevića koji je protiv Sarajeva zaradio crveni karton. Neizvjestan je i Miloš Borovčanin, koji ima upalu grla.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana