Bojinović i Stupar odigrali teniski humanitarni meč

nezavisne.com
Bojinović i Stupar odigrali teniski humanitarni meč

Proslavljeni rukometaši banjalučkog Borac M:tela Mladen Bojinović i Goran Stupar odigrali su teniski humanitarni meč na centralnom terenu Teniskog kluba Mladost u parku “Mladen Stojanović”.

Prihod od ulaznica namijenjen je Udruženju roditelja djece oboljele od malignih bolesti “Iskra” i Udruženju “Zajedno za život” te za unapređenje razvoja omladinskog rukometa u Banjaluci.

Dva rukometna asa priredila su zanimljiv meč iz kojeg je kao pobjednik izašao Bojinović koji je slavio sa 9:4. Bilo je dobrih poena, zanimljivih komentara aktera, “prigovora” sudiji Ozrenu Đurđević, inače jednom od najboljih linijskih sudija svijeta, a i poznati banjalučki fizioterapeut Boris Vrhovac je imao “posla”.

Događaju, koji je organizovao RK Borac M:tel, pored ostalih prisustvovali Željka Cvijanović, premijer RS,  Dragan Jaćimović, pomoćnik za sport u Ministarstvu porodice, omladine i sporta u Vladi RS, legenda rukometa Abas Arslanagić, te brojne ličnosti iz sportskog i javnog života.

Draško Milinovic predsjednik Teniskog saveza RS je uručio plakete Đurđeviću i Vrhovcu, te pehar Bojinoviću, a Vladimir Branković, direktor Borca, je predao pehar Stuparu.

Narednih dana će biti poznato koliko je novca prikupljeno jer će donacije uplatiti i određene institucije i sponzori.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana