Bojan Ljubišić postao sportski direktor Borca: Biću na usluzi igračima 24 časa

D. R.
Bojan Ljubišić postao sportski direktor Borca: Biću na usluzi igračima 24 časa

BANjALUKA - Dosadašnji golman RK Borac Bojan Ljubišić ubuduće će obavljati funkciju sportskog direktora kluba, što znači da se više neće vraćati na parket.

Sjajni golman bio je najbolji pojedinac ne samo Banjalučana, već kompletne Premijer lige BiH do povrede ukrštenih ligamenata koljena, od koje se uspješno oporavio, ali je ipak odlučio da kaže dosta. Saigrači su u njemu uvijek imali oslonac i mentora, tako da ni na novom zadatku njegova uloga neće biti drastično promijenjena.

- Sa jedne strane mi je malo teško što ovo gotovo sigurno znači kraj karijere, a sa druge radujem se novom izazovu. Nadam se da ću biti dobra spona između uprave i igrača i sigurno ću dati sve od sebe da pomognem mladim momcima kojih ove godine imamo mnogo u prvom timu. Biću svim igračima na usluzi 24 časa - rekao je Ljubišić.

Formiranje tima za nove izazove je pri kraju, a Banjalučani će pokušati da dovedu još jednog beka.

- Sa pojačanjima promaše i Real i Barselona i to je uvijek neizvjesno. Ali pokušaćemo da dovedemo igrača koji pravi razliku. Iako je tim podmlađen, prioritet je da vratimo trofeje - rekao je Ljubišić.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana