Bilbija uvijek interesantan

Darko Pašagić
Bilbija uvijek interesantan

BANjALUKA - Vijest da je Nemanja Bilbija raskinuo ugovor sa južnokorejskim Gangvonom odmah je pokrenula spekulacije gdje će sjajni napadač nastaviti karijeru.

Šef stručnog štaba Borca Branislav Krunić ne bi imao ništa protiv da tokom pauze između dva dijela prvenstva dobije pojačanje u napadu, ali naglašava da niko iz kluba nije pričao s njim.

- O kvalitetima Bilbije ne treba trošiti riječi, ali sigurno da je on uvijek interesantan igrač, pogotovo jer je pokazao u ranijim sezonama da mu igranje u Premijer ligi izuzetno leži - naglasio je Krunić.

On je istakao da je još rano pričati o tome kako će teći prelazni rok na Gradskom stadionu.

- Gotovo svi naši igrači su pod ugovorom, a da li ćemo dovoditi pojačanja još je rano pričati. O tome ćemo tek kada se završi utakmica sa Slobodom na koju smo maksimalno koncentrisani - nastavio je Krunić. 

Ono što je poznato da će Banjalučani zimske pripreme ponovo obaviti u Antaliji.

Prozivka će biti obavljena sredinom januara, a 25. će Borčeva ekspedicija za Staru Pazovu gdje će u trening centru Fudbalskog saveza Srbije odraditi nekoliko treninga da bi 27. krenuli za Tursku, gdje će ostati do 10. februara i odigrati pet utakmica. Dva rivala su već poznata, Vardar i član ruske Premijer lige Orenburg.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana