Bijeljinski mladi karatisti osvojili 10 medalja na prvenstvu Srpske

Srna
Foto: Srna

BIJELjINA - Članovi Karate kluba „Unsu“ iz Bijeljine osvojili su šest zlatnih i četiri bronzane medalje na pojedinačnom i ekipnom prvenstvu Republike Srpske u Čelincu u organizaciji Karate saveza Republike Srpske.

Prvenstvo je održano tokom vikenda u konkurenciji 304 takmičara iz 37 klubova, saopšteno je iz Karate kluba „Unsu“ Bijeljina.

Klub je samo sa osam takmičara osvojio ukupno 10 medalja, što ga je po uspješnosti dovelo među pet najuspješnijih timova na Prvenstvu.

„Nismo nastupali kompletni, veliki broj naše djece propustio je ovo prvenstvo. Bez obzira, možemo reći da smo ostvarili više od zarctanog na ovogodišnjem Prvenstvu Republike Srpske za djecu do 13 godina“, navodi se u saopštenju.

Medaljama su se okitili Marija Trifković, Milica Mia Vujić, Milica Mijić, Marija Mijić, Ivan Knežević, Vukašin Tripunović i Uroš Jošić.

„Na kraju takmičarskog dana, u subotu, 12. juna, kruna svega je da je ženska ekipa u prejakoj konkurenciji postala novi ekipni prvak Republike Srpske u borbama 2008/2009. godište“, navodi se u saopštenju.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana