Bijeljina: Sportista godine fudbaler “Radnika” Velibor Đurić

Srna
Bijeljina: Sportista godine fudbaler “Radnika” Velibor Đurić

BIJELjINA - Fudbaler “Radnika” Velibor Đurić sportista je grada Bijeljina za 2019. godinu.

Na tradicionalnom izboru najboljih sportista grada u organizaciji Gradske uprave i bijeljinskog lista “Semberske novine” drugo mjesto pripalo je Luki Vukoviću, karatisti kluba “Panteri”, dok je treće mjesto pripalo karatisti Saši Nediću iz kluba “Unsu”.

Po plasmanu slijede Dušan Veletić iz Bokserskog kluba “Radnik”, Gordana Ilić iz Džudo-sambo kluba “Panter”, Luka Jovanović iz Košarkaškog kluba “Budućnost” i Đorđe Đerić iz Rukometnog kluba “Bijeljina”.

Osmo mjesto pripalo je Sofiji Krajšumović iz Ženskog fudbalskog kluba “Radnik”, deveto Tatjani Letić iz Ženskog rukometnog kluba “Radnik”, a deseto mjesto među najboljim sportistima Bijeljine zauzeo je Radenko Tomić iz Bokserskog kluba “Radnik”.

Za najboljeg sportistu - lice sa invaliditetom proglašen je Predrag Šarenac iz Košarkaškog kluba invalida “Bijeljina”.

Fudbalski klub “Radnik” proglašen je za najbolji muški sportski kolektiv u prošloj godini, a Rukometni klub “Radnik” za najbolji ženski kolektiv.

Najperspektivniji mladi sportisti su Ema Kovač, Lana Benović, Milica Mia Vujić, Danijela Mitrović, Bojana Ostojić, Uroš Radan, Nikola Drljić i Luka Vejinović.

Najbolji sportski trener je Aleksandar Beštić iz Tekvondo kluba “Sokol”, a za najboljeg pedagoga fizičke kulture proglašen je Velimir Gojković.

Bogdan Rankić, predsjednik Rukometnog kluba “Bijeljina”, izabran je za najboljeg sportskog radnika, dok je Dragan Tešić najbolji sportski novinar u prošloj godini.

Posebno priznanje za dugogodišnje zasluge za razvoj sporta posthumno je dodijeljeno Mladenu Popoviću i Izetu Alijagiću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana