Barać: Srce nije dovoljno da se pobedi Partizan

M. Z.
Barać: Srce nije dovoljno da se pobedi Partizan

LAKTAŠI - Imala je Igokea šut za pobjedu ili izjednačenje, ali nije uspjela da sruši Partizan u prvom kolu na svom terenu ABA lige i doživjela je poraz rezultatom 75:73. Prvo Rašad Von nije bio precizan u šutu za dva poena, a onda Sava Lešić nije uspio da loptu ubaci kroz koš pa su "crno-bijeli" stigli do pobjede.

- Igrati utakmicu protiv Partizana samo na srce nije dovoljno da bi se pobedila najbolja ekipa ovog trenutka u ligi. Nismo imali fokus od početka, ekipa je nova, momci su novi i na ovom nivou informacija. Na fokusu i koncentraciji moramo da radimo. Broj skokova i izgubljenih lopti pokazuje da su moji igrači igrali jako, ali to nije dovoljno - rekao je trener Igokee Marko Barać.

Dodao je da nije tražio da trojkom dođu do pobjede.

- Kažu da je u poslednja dva minuta najbolje dati loptu u ruke najboljem igraču, a ne praviti šeme. Lopta je otišla u prave ruke, momku kome tim veruje da će doneti odluku. Nije lako donositi odluke u deliću sekunde. Nekada treba doneti odluku i stati iza nje. Verujem da će biti bolja kasnije - dodao je Barać.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana