Banjalučani rade punom parom: Jagodić hvali i upozorava na greške

S. K.
Banjalučani rade punom parom: Jagodić hvali i upozorava na greške

ZLATIBOR - Lijepo je jednom Spartaku dati četiri pogotka, ali smo kod primljenih golova pokazali da i dalje imamo određene probleme, kao što smo ih imali u finišu sezone, rekao je trener Borca Vlado Jagodić, zadovoljan prvom provjerom protiv Subotičana (4:2).

- Nakon više od četiri mjeseca smo napokon odigrali utakmicu i raduje me da su igrači potvrdili dobar rad sa treninga. Istina, Spartak je igrao u kombinovanom sastavu, ali su oni, za razliku od nas, već u takmičarskom ritmu - pojasnio je Jagodić.

Evrogolovi Gorana Zakarića i Almedina Ziljkića, te dva pogotka poslije prekida Marka Jovanovića i Oliveire Daglasa Kruza popravili su ionako odličnu atmosferu. 

- Zakarić i Ziljkić su odlično iskoristili individualni kvalitet. Sada imamo i više mogućnosti u skoku, pa mnogo više uvježbavamo kombinacije nakon prekida, što se pokazalo kao dobro. Moram posebno da istaknem tri najiskusnija igrača, Marka Jovanovića, Sašu Kajkuta i Stojana Vranješa, koji su pravi primjer mlađim saigračima kako jedan fudbaler Borca treba da se ponaša - zaključio je Jagodić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana