Banjalučani dobili nove prostorije i trenera: Naprijed cilja viši rang

Darko Dragičević
Banjalučani dobili nove prostorije i trenera
Foto: GS | Banjalučani dobili nove prostorije i trenera

BANjALUKA - Uprava Fudbalskog kluba Naprijed napravila je ogroman posao za samo 14 mjeseci.

Banjalučani su otvorili nove klupske prostorije, te predstavili novog trenera Nebojšu Anđelića i pojačanja za drugi dio sezone.

Naprijed će tako napokon igrati na svom terenu nakon što je tri mjeseca bio praktično gost. Dobio je banjalučki tim odlične prostorije na kojima mnogi mogu da im pozavide.

Predsjednik Upravnog odbora Vladimir Rosić ističe da je ponosan na sve urađeno u proteklom periodu.

"Ponosan sam na sve što smo uradili u ovom periodu. Naprijed je izgradio sjajne klupske prostorije koje će koristiti buduće generacije kluba. Zahvalan sam svojim kolegama u Upravnom odboru na sjajnom poslu, gradu Banjaluci kao i entitetskim institucijama koje su nam pomogle. Uradili smo veliki posao. Ne samo da smo izgradili prostorije kojih se ne bi postidjeli ni članovi Premijer lige, već smo riješili i reflektore na glavom i pomoćnom terenu i prostor oko stadiona. Naš prioritet je omladinska škola gdje smo povećali broj sa 60 na 180 mališana. Naš dobar rad je prepoznat pa ćemo uskoro uspostaviti saradnju sa Crvenom zvezdom. Takođe tu su i održavanje Memorijalnog turnira "Duško Ožegović", a što se tiče seniorskog tima tu je cilj plasman u viši rang" istakao je Rosić.

 

Klub je predstavio i novog trenera Nebojšu Anđelića, koji je radio u Karanovcu, BSKU, Krupi, kao i pojačanja za proljećni dio sezone. 

Najveće pojačanje je Siniša Radoja, a tu su još golman Bojan Dobrijević, zatim Darijan Dakić, Pero Miladinović, Matija Vasiljević i Nikola Šupić.

"Došao sam u ambiciozan klub i ne plašim se izazova. Naprijed ima lijepu budućnost i sve uslove za kvalitetan rad tako da se nadam da ćemo svi da ostvarimo ciljeve i izborimo viši rang. Imamo 27 igrača a doveli smo i šest novih igrača. Najzvučnije pojačanje je svakako Radoja. Kao igrač i trener sam napredovao od četvrte do druge lige, a sad želim da ispunim cilj i kao trener budem u Prvoj ligi Republike Srpske, nadam se upravo sa Naprijedom" istakao je Anđelić.

 

Prvu pripremnu utakmicu Naprijed igra 11. februara protiv Slobode Mrkonjić Grad.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana