Bajić: Košarkaši pokazali reakciju

Milan Zubović
Bajić: Košarkaši pokazali reakciju

LAKTAŠI - Kritike trenera Igokee Dragana Bajića upućene svojim igračima poslije poraza od Mege imale su određeni učinak pa su dan kasnije dobili Zrinjski u Ligi BiH.

Meč osmog kola u Laktašima završen je rezultatom 83:61, mada ekipa iz Mostara nije neko posebno mjerilo, s obzirom na to da domaćin ima mnogo kvalitetniji sastav i takmiči se u ABA ligi.

Posljednji put na istom mjestu igrali su prije dvije sezone i tada su gosti stigli do pobjede, kojom su osvojili titulu šampiona BiH.

Sada je u pitanju neka druga priča, a Bajić je istakao da je ovo samo mali iskorak te da moraju još mnogo da rade.

- Dosta dobro smo odigrali ovu utakmicu, mnogo sam pričao sa igračima i bilo je određene reakcije kod mladih košarkaša, koji su unijeli energiju, dok i oni iskusni moraju isto to da urade, jer smo u veoma teškoj poziciji u ABA ligi. Okrećemo se narednom kolu regionalnog takmičenja i gostovanju kod Cibone, na redu su treninzi i onda gostovanje - izjavio je Bajić.

Aleksandrovčani nikada nisu bili u ovakvoj situaciji u ABA ligi, a to je da imaju samo jednu pobjedu iz devet mečeva.

- Bez obzira na situaciju nema predaje i borićemo se do kraja. Spreman sam na to, tako da i igrači isto moraju biti spremni, što očekujem od njih. Teško je danas zaraditi novac i treba znati u kojoj sredini se nalazite. Uprava nastoji da obezbijedi sve neophodne uslove za rad i trening, tako da igrači moraju da im vrate dobrim rezultatima - rekao je Bajić.

Plasman Lige BiH poslije osmog kola: 1. Igokea 7-1, 2. Široki 6-2, 3. Spars 6-2, 4. Mladost 5-3, 5. Leotar 5-3, 6. Bratunac 4-4, 7. Promo 4-4, 8. Kakanj 4-4, 9. Sloboda 3-5, 10. Čapljina 2-6, 11. Zrinjski 2-6, 12. Vogošća 0-8.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana