Anastasiji Bošković srebrna, a Srđanu Teofiloviću bronzana medalja

Srna
Anastasiji Bošković srebrna, a Srđanu Teofiloviću bronzana medalja

ZVORNIK - Član Bokserskog kluba “Obilić” iz Zvornika Anastasija Bošković osvojila je srebrnu medalju na Međunarodnom turniru “Kup nacija” u Vrbasu, saopšteno je danas iz ovog kluba.

Ona je u polufinalnom meču pobjedila reprezentativku Italije, dok je u finalnom meču poražena bodovnom odlukom sudija od aktuelne šampionke Evrope - predstavnice Rumunije.

Na Međunarodnom turniru “Kup nacija” učestvovalo je 136 boksera iz 18 država, dok je iz Bokserskog kluba “Obilić” učestvovalo pet takmičara.

U saopštenju se navodi da je bokser “Obilića” Srđan Teofilović osvojio bronzanu medalju. Teofilović je u četvrtfinalnom meču ostvario pobjedu nad predstavnikom Bugarske, dok je u polufinalnom meču poražen od predstavnika Kazahstana.

Bokseri “Obilića” Njegoš Prodanović, Uroš Lazić i Srđan Tomić zaustavljeni su na “Kupu nacija” u svojim četvrtfinalnim mečevima.

Izražavajući zadovoljstvo prikazanim kvalitetom takmičara Bokserskog kluba “Obilić” na ovom izuzetno snažnom turniru, u saopštenju se izražava nada da će selektor Srbije neke od boksera “Obilića” pozvati na Evropsko prvenstvo koje se održava u septembru u Italiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana