Američki napadač na probi u Borcu

S. K.
Američki napadač na probi u Borcu

BANjALUKA - Američki napadač porijeklom iz Gambije Mamadu Jalou (23) novo je lice na treninzima Borca, a ukoliko u narednih nekoliko dana ubijedi stručni štab Banjalučana da posjeduje kvalitet potpisaće ugovor.

Jalou je trenutno član rumunskog trećeligaša Dacia Unirea za koji je na 20 utakmica postigao pet golova, a i prethodno je karijeru gradio u ovoj zemlji.

- Neću imati mnogo vremena za provjeru njegovog stanja, ali mislim da će jedan trening u Banjaluci i drugi u Staroj Pazovi, te poluvrijeme na utakmici sa Teleoptikom u nedjelju biti dovoljni da ustanovimo da li je on igrač za nas. U pitanju je stranac, a mi ne smijemo da gomilamo fudbalere koji nemaju državljanstvo BiH, tako da bi on morao da bude bolji od igrača sa kojima trenutno imamo ugovor, ukoliko želi da postane naš član - istakao je trener Borca Branislav Krunić.

Banjalučani sutra putuju u Staru Pazovu gdje će prekosutra odigrati meč sa Teleoptikom, a ponedjeljak putuju u Antaliju gdje će ostati do 10. februara i odigrati pet kontrolnih mečeva.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana