Ali Alić čuva Slobodu u vrhu tabele: Zaslužena pobjeda u Prnjavoru

G.S.
Ali Alić čuva Slobodu u vrhu tabele: Zaslužena pobjeda u Prnjavoru

NOVI GRAD - Fudbaleri novogradske Slobode nakon trijumfa u Prnjavoru protiv Ljubića (1:0) nastavljaju trku sa Krupom za prvo mjesto u Prvoj ligi Republike Srpske.

Ekipa iz kanjona je lider sa 28 bodova, pet više od Novljana, ali ekipa Darka Vojvodića ima i meč manje. Oba tima su u seriji od po tri trijumfa i očekuje se da do kraja vode neizvjesnu borbu za titulu najbolje ekipe u eliti Srpske. Sloboda se minimalnim trijumfom u Prnjavoru na neki način revanširala domaćinu za poraz u posljednjem kolu prošlosezonskog izdanja Prve lige Republike Srpske, koji ih je na kraju koštao plasmana u Premijer ligu. Strijelac jedinog gola za ekipu iz Novog Grada, Adi Alić smatra da je njegov tim zasluženo pobijedio i dodaje da su u redovima Slobode svi već okrenuti narednom kolu, kada dočekuju zvorničku Drinu.

- Čestitam svojoj ekipi na zasluženoj pobjedi. Očekivano teško gostovanje, ali moram istaći da smo mi kontrolisali cijelu utakmicu i na kraju uzeli tri boda koja su nam potrebna. U narednom kolu dočekujemo ekipu Drine, te pozivam sve navijače da dođu na Mlakve i da nas podrže u osvajanju novih bodova - poručio je Alić. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana