Milošević opet na Policama

Č. M.
Milošević opet na Policama

Trebinje - Uprava Leotara riješila je problem na poziciji štopera jer će u dresu kluba sa "Polica" ponovo zaigrati iskusni Semjon Milošević (35).

On već dvije godine ne igra aktivno, ali na ovom nivou takmičenja može mnogo da pomogne svojim iskustvom. Ono što je najvažnije je da je bivši štoper Sarajeva, Slobode i mnogih drugih klubova redovno trenirao i neće imati problema da se uklopi u tim.

U trećoj kontrolnoj utakmici fudbaleri Leotara igrali su protiv Mladosti iz Gacka neriješeno 0:0. Primjetan je napredak u igri izabranika Damjana Ratkovića, koji su propustili nekoliko zrelih prilika da zatresu mrežu. U prvom poluvremenu dobre šanse imali su Miloš Aćimović, Milovan Dmitrović i Lazar Zečević, ali su šutirali preko gola. U drugom dijelu Aćimović je propustio priliku utakmice, kada je sa svega dva metra pogodio ravno u golmana Mladosti.

Najveće pojačanje Leotara u ovom prelazno roku Nenad Stojanović u igru je ušao početkom drugog poluvremena, a posebno dobar utisak ostavio je mladi Predrag Šešelj, koji je nagovijestio da bi mogao biti osvježenje u trebinjskoj ekipi.

- Vidan je napredak, ali je evidentno da imamo problem sa realizacijom na kojoj ćemo morati da poradimo. Malo smo promiješali karte na ovoj utakmici, nekim igračima dodijelili nove uloge. Takođe, Stojanović je dobio šansu u drugom dijelu, a tek očekujemo dolazak štopera i veznog igrača - istakao je Ratković.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana